Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

“Couleurs Devie” is terug

Dankzij de in het vooruitzicht gestelde versoepelingen hebben ook de festivalliefhebbers weer hoop gekregen.

Ook in Maldegem volgden de leden van de vzw “Couleurs Devie” alle berichtgeving die iets te maken had met de maatregelen in verband met de coronacrisis. Ook zij hebben tot vorige week moeten wachten voor zij het goede nieuws kregen in verband met het organiseren van evenementen.

Kleinschaliger
“Alles hangt natuurlijk af van de evolutie van de coronacijfers, maar het ziet er toch naar uit dat de dalende trend van die cijfers zich verder zal zetten zodat de drempels zullen bereikt worden om evenementen van enige omvang te organiseren. Wij zijn dan ook meteen in actie geschoten: na een onderbreking van 1 jaar is “Couleurs Devie” op 6 augustus terug in het Sint-Annapark.

Wij zullen natuurlijk rekening moeten houden maat een aantal maatregelen. Het zal dit jaar dan ook een kleinschaliger versie van het festival worden. Er zullen nog wel enkele organisatorische problemen opduiken, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij de ongeveer 1500 mensen die wij op het festival zullen kunnen ontvangen toch iets bijzonder sfeervol zullen kunnen aanbieden”, klonk het bij een enthousiaste Cedric De Smet, voorzitter van de vzw “Couleurs Devie”.

Zowel burgemeester Bart Van Hulle als schepen van feestelijkheden Peter Van Hecke (beiden Open VLD) zijn tevreden over de manier waarop de leden van de vzw zich inzetten om “Couleurs Devie” opnieuw gestalte te geven.