Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

AZ Alma start met prostaatkliniek

Net in de periode waarin de aandacht gevestigd wordt op prostaatkanker en zijn behandeling start AZ Alma Eeklo met zijn Prostaatkliniek.

“Tijdens de raadpleging in de Prostaatkliniek willen we het zorgtraject voor de patiënt zo vlot en efficiënt mogelijk doen verlopen. Op die dag kunnen patiënten aansluitend gezien en behandeld worden over de verschillende specialismen heen. Hiermee willen we de tijd tussen de eerste consultatie en de uiteindelijke start van de behandeling terugdringen en hoeft de patiënt minder vaak naar het ziekenhuis te komen”, legde uroloog dokter Cedric Goes uit.

Concreet betekent dit dat patiënten met vermoeden of diagnose van prostaatkanker gebundeld worden op donderdag. Zo kunnen deze patiënten achtereenvolgens een consultatie bij de uroloog krijgen, maar ook een gesprek met oncocoach Demi Van Eck, een onderzoek bij Medische Beeldvorming en indien nodig ook een consultatie met oncoloog dokter Muriel Thienpont.

Uiteraard kunnen patiënten met prostaatproblemen ook op andere momenten op consultatie komen bij het team van urologen (dokter Joost De Ganck, dokter Cedric Goes, dokter Jessica van Dijk en dokter Benjamin Van Parys).

Voor een afspraak in de Prostaatkliniek kan gebeld worden naar het Algemeen Secretariaat Polikliniek: 09 310 10 50.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.