Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Brandweerpost Maldegem zoekt nieuwe krachten

Omdat er de komende jaren verschillende leden met pensioen gaan is de brandweerpost Maldegem op zoek naar nieuwe krachten. “Doordat de natuurlijke instroom de uitstroom niet meer volgt, dreigt er over enkele jaren een tekort aan brandweermannen/vrouwen. Daarom hebben wij net als veel andere korpsen een informatieavond georganiseerd”, legde Michel Dauwe, verantwoordelijke van de brandweerpost Maldegem, uit

Na de infoavond toonden een twaalftal mensen belangstelling om toe te treden tot het korps. Voordat zij tot het korps kunnen toetreden moeten zij echter een aantal proeven afleggen die nationaal geregeld worden. Voor onze regio worden die proeven in Eeklo georganiseerd.

Binnenkort worden de mensen die belangstelling hebben om tot het korps toe te treden uitgenodigd op een infodag, waarop zij kennis kunnen maken met de proeven die ze in Eeklo zullen moeten afleggen.

Mensen die niet op de infoavond aanwezig waren maar toch belangstelling hebben kunnen zich nog altijd melden bij de brandweerpost.

Reacties gesloten