Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Cedric De Smet is de nieuwe voorzitter van N-VA Maldegem

Zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, heeft N-VA Maldegem een nieuwe voorzitter aangesteld.

Gedurende bijna 8 jaar heeft Lieven Bauwens de Maldegemse N-VA afdeling geleid. ”Ik heb ontslag genomen omdat ik als manager van de E-Crane Groep door de coronacrisis meer tijd in ons bedrijf moet steken. Daarnaast vind ik de tijd ook rijp om de voorzittershamer door te geven aan jongere krachten. Ik blijf wel het bestuur en de nieuwe voorzitter voor de volle 100% steunen”, verduidelijkte Lieven Bauwens de reden van zijn ontslag.

Cedric De Smet is geen onbekende binnen de partij: als ondervoorzitter kent hij beter dan wie ook het reilen en zeilen binnen de afdeling.

“Ik zie de voorzitterswissel als een ideaal moment om even de balans op te maken en na te gaan of er nieuwe accenten moeten gelegd worden. Ik zal er wel over waken dat er bij het eventueel leggen van nieuwe accenten niet wordt afgeweken van onze doelstellingen. Die blijven ook in de toekomst dezelfde als onder voorzitter Bauwens”, liet de nieuwe voorzitter weten.

Reacties gesloten