Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Coronaveilige nieuwjaarswensen in de Zandring

Voor alle gezinnen had het buurtcomité een inspirerend geschenk

Normaal is de eerste activiteit van het Buurtcomité van de Zandring het organiseren van de nieuwjaarsreceptie. Omdat er dit jaar geen recepties toegelaten zijn werkte het buurtcomité een coronaveilige manier uit om nieuwjaarswensen uit te wisselen.

De bewoners van de Ringbaan, Zandakkers en Blekkersgat konden kiezen uit twee formules: ofwel wisselden zij van aan hun deur nieuwjaarswensen uit met hun buren en de buren die passeerden, ofwel namen zij deel aan de bubbelwandeling die door het comité was uitgestippeld.

Veel gezinnen kozen voor de wandeling. Tijdens die wandeling stonden op drie plaatsen verrassingstafels met geschenkjes. Bij Piet en Lieve in de Ringbaan kon men genieten van een drankje.

Naast de verrassingsgeschenken voor de wandelaars had het buurtcomité ook nog een inspirerend geschenk voor alle gezinnen van de wijk: in november had het comité met de actie “De smaak van geluk” de bewoners opgeroepen om het recept waarmee zij familie en vrienden kunnen verrassen op te schrijven en aan het comité te bezorgen. Al die menu’s werden gekopieerd en gebundeld. Voor ieder gezin is een dergelijke bundel voorzien.

Reacties gesloten