Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

De Lekvijverswegel heeft er een stukje fietspad bij

Sedert vrijdag is de Lekvijverswegel uitgebreid met een stukje fietspad.

De mensen die gebruik maken van de Lekvijverswegel kunnen opnieuw op beide oren slapen: de kerkwegel is weer open voor het publiek!

Aanvankelijk kon niemand op de werf ons uitleggen welke werken er werden uitgevoerd. Woensdag zagen wij echter dat het werkterrein verlegd was naar het terrein naast de parking aan het kerkhof. Daar werd een lange strook vrijgemaakt. Twee dagen later lag er naast de parking en een eindje verder een stukje fietspad dat nu nog moet uitdrogen.

Van schepen van openbare werken Jason Van Landschoot (Open VLD) vernamen wij dat dit stukje fietspad zal aansluiten op het fietspad dat op het nieuwe industrieterrein wordt aangelegd. Aan de andere kant zal het fietspad aansluiten op de verkaveling op het terrein van het OCMW.

De werken werden volgens schepen Van Landschoot tijdens de vakantie uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het treintje dat de kinderen dagelijks van de IBO (initiatief voor buitenschoolse opvang) op de Zandakkers naar school brengt, van bij het begin van het schooljaar gebruik zal kunnen maken van de Lekvijverswegel.

Reacties gesloten