Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

De voetbalploegen moeten nog even geduld hebben

De accommodatie van KVK Adegem is een van de problemen die een oplossing moeten krijgen…

Toen in 2019 de nieuwe meerderheid (Open VLD, N-VA en De Merlaan) geïnstalleerd was klopten ook de plaatselijke voetbalploegen bij het nieuwe bestuur aan met hun bestaande problemen. Het bestuur besliste toen om de problemen niet per ploeg, maar globaal aan te pakken. De gemeente nam een professor van de RUG onder de arm. Die zou in gesprek gaan met de ploegen afzonderlijk en daarna verslag uitbrengen bij het schepencollege.

Prioriteit
De professor heeft de ploegen een paar maal bezocht en alles was tijdens die ontmoetingen bespreekbaar. In oktober informeerden wij bij het schepencollege naar de stand van zaken.

Uit het verslag dat het schepencollege van de professor had gekregen bleek dat de problemen bij KVK Adegem en VK Akkers Middelburg het dringendst waren. Het schepencollege zou eind vorig jaar met een voorstel voor deze ploegen komen.

Uit reacties die wij bij deze ploegen sprokkelden, blijkt dat er tot op heden nog niets concreets is. Van schepen van sport Glenn Longeville vernamen wij dat hij binnenkort opnieuw overleg zal plegen met de professor om het dossier vooruit te helpen.

Reacties gesloten