Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Familie Bral won eerste buurtzoektocht

De weersomstandigheden zorgden ervoor dat de prijsuitreiking van de eerste buurtzoektocht in het water viel. De winnaar de familie Bral kreeg de eerste prijs thuisbezorgd.

Omdat door de coronacrisis een aantal activiteiten van het programma moest geschrapt worden, pakte het comité van de Ringbaan, Zandakkers en Blekkersgat tijdens de vakantiemaanden uit met zijn eerste buurtzoektocht.

Alle gezinnen kregen een deelnemersbrochure in de brievenbus. De meeste gezinnen zijn met veel moed aan de zoektocht naar de antwoorden op meer dan 50 opdrachten en vragen begonnen. Niet iedereen is er in geslaagd om alle antwoorden op papier te zetten.

Vorige week zondag zouden in het amfitheater op de Zandakkers, bij een kom soep, de prijzen worden uitgereikt. Alles was klaar tot zondagmorgen de hemelsluizen werden opengezet. Er zat niets anders op dan de prijsuitreiking af te gelasten en de prijzen bij de prijswinnaars thuis af te leveren.

De familie Bral had het parcours enkele keren afgelegd voor ze het juiste antwoord op alle vragen had. Ook de familie Blomme en Tania Bigler vielen in de prijzen.

Reacties gesloten