Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Hoplr zorgt voor een betere buurtwerking

De coronacrisis zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun sociale contacten verliezen en er meer thuisisolatie dreigt. Zeker in die omstandigheden is het belangrijk dat men kan rekenen op de mensen in de onmiddellijke omgeving.

Het digitaal platform Hoplr biedt met zijn buurtnetwerk in België en Nederland mensen de mogelijkheid om het leven in hun buurt aangenamer te maken.

Meer dan 500 000 gezinnen in België en Nederland hebben zich al gratis bij het buurtnetwerk Hoplr aangesloten. Via Hoplr kan men zijn buren beter leren kennen, wordt men geïnformeerd over de nieuwtjes in de buurt en kan men zelf ook informatie op het netwerk plaatsen.

Nu start Hoplr zijn buurtnetwerk ook in Maldegem. Het heeft Maldegem daarvoor in verschillende zones ingedeeld. In iedere brievenbus valt een brief waarin uitgelegd wordt waarvoor Hoplr staat en hoe men kan toetreden tot het buurtnetwerk waar men woont.

De gemeente Maldegem staat volmondig achter het buurtnetwerk Hoplr en raadt zijn inwoners aan om gratis bij dat netwerk aan te sluiten.

Dat kan door te surfen naar www.hoplr.be en daar adres en persoonlijke code die op de brief staat in te vullen. Van zodra men geregistreerd is ontvangt men regelmatig nieuws uit de buurt.

Reacties gesloten