Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Jeffrey De Vlieger is de nieuwe keeperstrainer bij FC Kleit

De rustperiode die Jeffrey De Vlieger na zijn lange keeperscarrière had aangekondigd is korter uitgevallen dan hijzelf had verwacht: sedert vorige week is hij de nieuwe keeperstrainer bij zijn vertrouwde FC Kleit.

Omdat er problemen waren met de gewrichten zette Jeffrey De Vlieger eind vorig seizoen een punt achter zijn keeperscarrière.

Hij begon als jeugdspeler bij KSK Maldegem. Na 18 jaar KSK verhuisde hij naar VK Adegem waar hij net als bij Maldegem kampioen speelde. Van Adegem maakte Jeffrey de overstap naar Kleit en ook daar wenkte eerst de titel en later de promotie naar 1ste provinciale.

Omdat de problemen met enkele gewrichten bleven aanhouden volgde hij de laatste wedstrijd van de vorige competitie van langs de zijlijn. Hij volgde de raad van zijn arts op en zette een punt achter zijn sportieve loopbaan.

Zijn hart bleef voor FC Kleit kloppen maar hij zou even van andere sporten als hobby proeven. Het bestuur van FC Kleit wist wel dat zij op hem konden rekenen als ze hem nodig hadden.

Lang is Jeffrey niet weggeweest bij FC Kleit: toen Benedict Floryn als keeperstrainer een stap opzijzette, waren er tussen het bestuur en Jeffrey niet veel woorden nodig om hem te overtuigen om de nieuwe keeperstrainer te worden.