Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Jubilerend AVT deelde cadeautjes uit

Het AVT overhandigde tijdens de nieuwjaarsdrink van het Adegems feestcomité 25 cadeautjes, met een gezamenlijke waarde van 1.500 euro, aan KOTK.

In 1960 ging het Adegems Volkstheater officieel van start. Dit jaar viert het toneelgezelschap zijn 60ste verjaardag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Adegems feestcomité op het kerkplein liet Christa Grijp, als woordvoerster van het AVT, er geen twijfel over bestaan: de jubilerende vereniging gaat in tegen de algemene besparingstrend! Omdat te bewijzen mobiliseerde zij de leden van het AVT om 25 geschenken te overhandigen aan vertegenwoordigers van het Maldegems KOTK-team.

PROGRAMMA
Ter gelegenheid van het jubileumjaar schrijft huisscenarioschrijver Etienne Notteboom het stuk “Jubilee”, dat gaat over een toneelverenging die haar jubileum viert. Het stuk is klaar en Etienne Notteboom heeft ook al een rolverdeling in gedachten. Het stuk wordt opgevoerd in november.

Ook tijdens de zomerkermis is het AVT dit jaar actief. Op zondag 12 en dinsdag 14 juli brengt het een programma rond zang en poëzie.

Om zijn toekomst veilig te stellen geeft het AVT ook jonge acteurs en actrices een kans om zich te bewijzen. Op 24 en 25 april brengen zij in de zaal K-ba in Maldegem de jongerenproductie “Tien kleine visjes”.

Over al deze optredens krijgt u in de toekomst nog meer nieuws.

Reacties gesloten