Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

“Kinepolis On Tour” komt terug naar Maldegem

De drive-in bioscoop die Maldegem vorig jaar in gedachten had groeide dankzij de samenwerking met Kinepolis uit tot een initiatief dat op verschillende plaatsen in ons land navolging kende.

Na het drive-in weekend kondigde burgemeester Van Hulle aan dat hij een terugkeer van “Kinepolis on Tour” naar Maldegem in 2021 wel zag zitten. Ook bij Kinepolis is men positief over een verdere samenwerking met Maldegem.

Langer
Het staat nu niet alleen vast dat “Kinepolis On Tour” terug naar Maldegem komt, de drive-in bioscoop blijft er ook langer. Het groot scherm zal net als vorig jaar op een terrein in de Gentweg in Adegem opgetrokken worden. Er zullen tussen 24 juni en 2 juli alle dagen films te zien zijn. Maldegem krijgt volgens burgemeester Van Hulle net als vorig jaar niet alleen de primeur van “Kinepolis On Tour”, het prijskaartje is ook nog een stuk aantrekkelijker dan vorig jaar.

Voetbal
De kans bestaat eveneens dat tijdens de aanwezigheid van het groot scherm in Maldegem er ook een aantal wedstrijden van het EK voetbal op het scherm in de Gentweg zullen vertoond worden. De beslissing daarover ligt bij Kinepolis.

De gemeente Maldegem is voorlopig wel de enige gemeente in onze regio die ernstig overweegt om tijdens het EK voetbal een groot scherm in het centrum (markt of park) van de gemeente op te stellen.

“Bij het vorige WK voetbal heeft VHMC (Verenigde Handelaars Maldegem Centrum) de organisatie van het uitzenden van de wedstrijden op zich genomen. Wij staan daar opnieuw voor open. Alles zal er natuurlijk van afhangen aan welke voorwaarden er zal moeten voldaan worden om mensen rond het scherm te mogen plaatsen.

Als er moet gewerkt worden met sneltesten en vaccinatiepaspoorten om mensen binnen te laten zullen wij van de organisatie afzien”, legde burgemeester Van Hulle uit.

Reacties gesloten