Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Maldegem ziet algemeen directeur vertrekken

Vorig jaar was het al duidelijk dat de samenwerking tussen het schepencollege en zijn algemeen directeur Tijs Van Vynckt niet vlot verliep. Het schepencollege wou dat de algemeen directeur werk zou maken van een nieuw personeelsbeleid.

Omdat die omschakeling volgens het schepencollege echter niet snel genoeg vorderde, kondigde het schepencollege in september aan dat er een evaluatietraject zou opgestart worden rond het werk van de algemeen directeur.

Dat evaluatietraject hoeft niet meer, want er is een overeenkomst (dading) afgesloten tussen de gemeente en algemeen directeur Van Vynckt, waardoor er vanaf 1 februari een einde komt aan de samenwerking tussen de gemeente en de heer Van Vynckt.

De heer Van Vynckt begon in 2010 als gemeentesecretaris bij de gemeente Maldegem. Sedert de integratie van het OCMW in het gemeentebeleid had hij de titel van algemeen directeur.

Vanaf 1 februari zal een waarnemend directeur de taken van de heer Van Vynckt overnemen en gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe algemeen directeur.

Reacties gesloten