Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Nieuwe fietspaden langs de Aalterbaan

Wie gebruik maakt van de fietspaden lang de Aalterbaan (N44) zal vanaf maandag 8 juni tot vermoedelijk het bouwverlof een ommetje moeten maken: tussen de grens met Knesselare en de Aalterbaan (N44a) worden de fietspaden vernieuwd.

Nadat het Agentschap Wegen en Verkeer enkele jaren terug het wegdek van de N44 heeft vernieuwd en ook herstellingen heeft uitgevoerd aan de stroken van de fietspaden, heeft deze dienst beslist om de fietspaden vanaf de grens met Knesselare te vernieuwen. Het gaat om 14km fietspaden. Na de vernieuwing zullen de fietsers over asfalt rijden.

Omleiding
Om de werken vlot en snel te laten verlopen wordt er gelijktijdig aan de beide fietspaden gewerkt en moet het autoverkeer tussen Maldegem en Knesselare in beide richtingen tijdelijk over een rijstrook verlopen.

Voor de fietsers loopt de omleiding tussen Maldegem en Knesselare in beide richtingen over de Oude Brugseweg, de Paardedreef, de Groot Burkelkalseide, de Torredreef, de Halledreef en de Kleitkalseide.

Als de weersomstandigheden geen parten spelen zouden de werken tegen het begin van het bouwverlof klaar moeten zijn. Voor meer informatie is er www.wegenenverkeer.be/maldegem.

Reacties gesloten