Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Overdekte speelplaats wordt tijdelijk skatepark

Het schepencollege heeft plannen om het skateterrein in Adegem, waar naast skaters ook ouders met kleine kinderen komen om hun kinderen er te laten fietsen, op te doeken en te vervangen door een ruimer en moderner skateterrein in Maldegem.

Er is voor de kerstvakantie nog wel een aangename verassing: omdat de toestellen op het skateterrein aan Den Hoogen Pad door de lage temperaturen en de vochtigheid nat worden en te gevaarlijk zijn om daarop te skaten zorgt het schepencollege, in samenwerking met de VBS De Papaver, tijdens de kerstvakantie voor een tijdelijk alternatief.

De overdekte speelplaats van de VBS De Papaver wordt tussen 27 januari en 6 januari een pop-up skateterrein. De gemeente zal een deel van de toestellen van het skateterrein aan Den Hoogen Pad tijdelijk verplaatsen naar de overdekte speelplaats.

De skaters kunnen er iedere dag tussen 9 en 17 uur terecht. Vooraf inschrijven hoeft niet. Van de skaters wordt wel verwacht dat ze de covidmaatregelen respecteren.

Ook de Rotaryclub Maldegem heeft nog een verrassing voor de skaters: tijdens de kerstvakantie zorgt de serviceclub ’s namiddags voor warme chocomelk en koeken voor de skaters.

Reacties gesloten