Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

’t Kruisken organiseert fietszoektocht

Mieke en Koen van café ’t Kruisken in Adegem dragen niet alleen de Rode Duivels in hun hart: hun café is ook het supporterslokaal van de Belgian Deaf Devils.

Deze nationale voetbalploeg krijgt niet alleen veel minder aandacht dan onze beroemde Rode Duivels, de spelers en de entourage van de ploeg moeten bovendien zelf op zoek gaan naar de financiële middelen om de ploeg in stand te houden.

Gelukkig kan de ploeg rekenen op de sympathie en steun van heel wat sympathisanten, waaronder Koen en Mieke. Tijdens de periode dat hun café verplicht gesloten was door de coronacrisis heeft Mieke een fietszoektocht in elkaar gestoken waarvan de opbrengst aan de Deaf Devils zal geschonken worden.

De zoektocht, die vooral lang rustige wegen loopt, is ongeveer 40 km lang en de deelnemers moeten tijdens hun rit het antwoord vinden op een aantal vragen. Praktische proeven werden er in de zoektocht niet opgenomen.

Wie wil deelnemen aan de fietstocht die nog tot september loopt kan zich tegen de prijs van 6 euro een deelnemersformulier aanschaffen in café ’t Kruisken of in ’t Schrijverken.

Reacties gesloten