Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

VBS De Papaver bracht Valentijn naar De Pastorij

De leerlingen van het eerste leerjaar van de VBS de Papaver bezorgden de senioren van De Pastorij een onverwacht Valentijnsfeest.

Vrijdagmorgen trokken juffrouw Conny en juffrouw Christa van de VBS De Papaver met hun leerlingen van het eerste leerjaar naar de seniorie De Pastorij om er ter gelegenheid van Valentijn de senioren eens extra te verwennen.

Het is niet de eerste maal dat de leerlingen van het eerste leerjaar van de VBS De Papaver de bewoners van De Pastorij met een bezoek verrassen of hen voor een bezoekje aan de school uitnodigen.

Ter gelegenheid van Valentijn (14 februari) hadden juffrouw Conny en juffrouw Christa en hun leerlingen wel een bijzondere verrassing voor de senioren van de Pastorij. Zij brachten hen niet alleen een valentijnsroos. Met piper Diederik De Jaeger, mondharmonicaspeler Janel Dhaenens en gitarist William Daelemans hadden ze ook nog een orkestje mee.

Samen met het orkestje en de senioren hebben de leerlingen liedjes gezongen.

Zowel de senioren als de kinderen hebben van deze feestelijke voormiddag genoten. Voor de senioren stonden er vrijdagnamiddag ook nog valentijnskoekjes op het menu.

Reacties gesloten