Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Basisschool De Kruipuit liep bijna 1000 euro bijeen voor Think Pink

De leerlingen en leerkrachten van de basisschool de Kruipuit lieten zich sponsoren voor hun veldloop en zamelden daarmee 976,80 euro in ten voordele van Think Pink.

Normaal zou de voorbije week op het atletiekterrein in Maldegem de jaarlijkse scholenveldloop georganiseerd worden. De coronacrisis zorgde ervoor dat ook dat evenement van de kalender verdween. Bij de Basisschool De Kruipuit hebben zij afgelopen donderdag hun eigen veldloop georganiseerd.

De kleuters legden wandelend een ronde op de speelweide af. De leerlingen en leerkrachten liepen verschillende rondjes op de speelweide. De school koppelde haar veldloop aan Think Pink. De leerkrachten en leerlingen gingen op zoek naar sponsors voor de rondjes die ze aflegden.

“Wij hebben allemaal samen 126 km afgelegd en die brachten voor Think Pink 976,80 Euro op”, legde Juffrouw Sabine François na de scholenveldloop uit.

Dat er gekozen werd om ten voordele van Think Pink te lopen was niet toevallig. Iedereen op de school weet dat ook juffrouw Ellen en juffrouw Melanie de strijd tegen borstkanker hebben moeten aangaan.

Reacties gesloten