Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Jackie Pauwels op bezoek bij zijn jeugdvrienden


Jackie Pauwels die na zijn studies aan de UGent (toen nog RUG) naar Canada trok en daar ook doctoreerde aan de universiteit was jaren docent aan verschillende Canadese universiteiten tot hij definitief overstapte naar het reisbureau dat zijn broer en schoonzuster in Canada hadden opgericht. Hij heeft ondertussen ook al verschillende boeken geschreven die in meerdere talen werden vertaald.

Jackie komt nog jaarlijks enkele malen naar Europa als reisleider of als auteur om een nieuw boek voor te stellen. Als de mogelijkheid zich voordoet trekt hij tijdens zijn bezoek aan Europa enkele dagen uit om zijn familie en jeugdvrienden te ontmoeten.

Vorige week was Jackie te gast in Adegem en zat hij samen met zijn jeugdvrienden Marnix Van de Kerckhove (Adegem), Marnix De Schepper (Waarschoot), Hendrik De Schepper (Eeklo) en Carlos De Lobel (Knesselare) samen te tafelen in Dorp 56. Het gesprek verliep in het ABA (Algemeen Beschaafd Adegems).

Iedereen rond de tafel vond het jammer dat Freddy Boels er dit keer niet bij kon zijn. Er werd afgesproken om volgend jaar het etentje nog eens over te doen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.