Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

“Kom uit je kot”-namiddag met de Landelijke Gilde

De volksspelen waren de rode draad in de geslaagde “Kom uit je kot”-namiddag, die op de speelweide van de VBS De Papaver werd georganiseerd.

Tijdens de coronacrisis organiseerde de Landelijke Gilde Adegem diverse activiteiten, zodat hun leden ook in deze moeilijke periode van achter hun computer of in hun bubbel actief konden blijven. Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, vond de LG de tijd gekomen om opnieuw uit haar kot te komen.

Tijdens de gezellige namiddag werden ook de namen bekend gemaakt van de prijswinnaars van de zonnebloemwedstrijd en de fietszoektocht.

Onder de vlag organiseerden zij afgelopen zondag, samen met de VBS De Papaver, de KLJ en De Vierklaver een zeer gezellige namiddag. Op de speelweide van De Papaver stonden verschillende volksspelen opgespeld waaraan jong en oud konden deelnemen. De vendeliers van KLJ zorgden voor een wervelend optreden. Het ging er onder een stralende zon en met een drankje bijzonder gezellig aan toe. In Leuven was de nieuwe wereldkampioen bij de wielrenners al lang gekend toen er in Adegem aan de “Kom uit je kot”-namiddag een punt werd gezet.

Reacties gesloten