Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Landelijke Gilde Adegem organiseert jubileum-sneukeltoer

In 2020 plande de Adegemse afdeling van de Landelijke Gilde haar 25ste sneukeltoer. Voor die jubileum-sneukeltoer had de vereniging een mooi programma, zowel qua route als qua sneukels, in elkaar gestoken, maar door de coronacrisis moesten de plannen  in de koelkast verdwijnen.

Nu ons leven zo goed als in zijn normale plooi is gevallen, kan de Landelijke Gilde haar jubileum-sneukeltoer in het jaarprogramma inschrijven. De sneukeltoer is voorzien voor zondag 3 juli. Er kan gestart worden aan Den Hoogen Pad tussen 11 en 13 uur. Er zijn vijf sneukels voorzien en die zijn om duimen en vingers af te likken.

Deelnemen aan de 25ste sneukeltoer van de Landelijke Gilde kost 25 euro per persoon. Kinderen betalen 10 euro. Inschrijven kan van nu tot 26 juni door het inschrijvingsgeld te storten op de rekening BE 10 0628 2261 2704 van de Landelijke Gilde, met vermelding van het aantal deelnemers (volwassenen en kinderen).

De deelnemerslijst is niet onbeperkt. Voor meer informatie over de werking van de Landelijke Gilde en de jubileum-sneukeltoer kan men terecht bij [email protected] of op het nummer 0475 807 307.

Reacties gesloten