Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

NEOS Adegem wuifde bestuurslid Rita Buysse uit

Rita Buysse blijft actief binnen NEOS Adegem, maar nam afscheid als bestuurslid. Voor haar inzet gedurende de afgelopen jaren werd ze door het bestuur in de bloemetjes gezet.

Ook bij NEOS Adegem beginnen ze na de laatste versoepelingen van de coronamaatregelen opnieuw hun draai te vinden. Afgelopen dinsdagnamiddag stond er een algemene vergadering op het programma. Daarvoor stonden de tafels gedekt in den Hoogen Pad.

Het was er het bestuur en de leden aan te zien dat zij het fijn vonden om opnieuw samen te kunnen komen. De algemene vergadering was ook de gelegenheid om het nieuwe bestuur voor te stellen, dat bestaat uit: Pol Wittoeck (voorzitter), Camiel Blomme (secretaris), Joan Lameire (penningmeester), Lutgart Cochuyt (wijkmeester/ verantwoordelijke seniorenraad), en Rosa De Baets (wijkmeester/ verantwoordelijke fietsen).

Het nieuwe bestuur zette bij het begin van de vergadering Rita Buysse in de bloemen. Rita, die sedert 2011 lid is van NEOS, werd in 2014 wijkmeester en in 2016 ondervoorzitter. Zij werd naast fotografe van NEOS en verantwoordelijke voor de tafelversiering bij activiteiten ook de vertegenwoordiger van NEOS in de cultuurraad.

Tijdens het verdere verloop van de vergadering werd ook aandacht besteed aan het jaarprogramma, dat hopelijk dit jaar zonder coronaproblemen kan worden afgewerkt.

Reacties gesloten