Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

René Goossens voorkomt diefstal van autonummerplaten

Om te voorkomen dat de nummerplaten van je auto of andere voertuigen gestolen worden moet je bij René Goossens in Kleit zijn

Jaarlijks worden er in België duizenden nummerplaten van auto’s en andere voertuigen gestolen. Wie het slachtoffer wordt van een diefstal van de nummerplaat van zijn auto zit in de problemen: hij moet een duplicaat aanvragen en kan zijn voertuig gedurende enkele dagen niet gebruiken.

Voor mensen die een gepersonaliseerde nummerplaat hebben is het probleem nog groter: zij zien hun nummerplaat als hun trofee, maar kunnen er ook bij diefstal geen duplicaat van krijgen. Zij moeten een nieuwe nummerplaat aanvragen.

Voor wie in het buitenland zijn nummerplaat gestolen wordt zijn de problemen nog groter. Die moet soms alternatieven zoeken om terug thuis te geraken.

Voorkomen
René Goossens, die zijn ganse leven met auto’s en het herstellen ervan heeft te maken, heeft zich de afgelopen jaren toegelegd om een methode te vinden om diefstallen van autonummerplaten te voorkomen. Het moest eenvoudig te plaatsen en betaalbaar zijn.

In 2017 heeft zijn zoektocht het gewenste resultaat opgeleverd. Hij heeft er meteen een patent opgenomen. René heeft een hoes in inox voor nummerplaten ontworpen, die op de auto kunnen aangebracht worden zodat dieven ze niet kunnen loskrijgen.

Niet duur
Hoewel René nog niet zoveel ruchtbaarheid aan zijn veilige nummerplaten heeft gegeven, heeft hij al veel (grote en bekende) klanten uit gans België en van over de grens. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. René heeft verschillende modellen ontworpen. De klassieke versie kost 98 euro en wordt net als de duurdere modellen met garantie geleverd.

Toekomst
Hoewel René de pensioengerechtigde leeftijd benadert, heeft hij nog veel plannen en werkt hij aan methodes om voertuigen nog beter te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

René is te bereiken via www.renegoossens.be, [email protected] en op de nummers 0475 84 04 99 en 050 17 73 00.