Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Felicity’s Dance World danste in het Sint-Annapark

De leden van Felicity’s Dance World waren zaterdagnamiddag met meer dan 50 om een demonstratie te geven van de Jerusalema dance. Ondanks de regen waren er ook heel wat kijkers.

Ook voor Felicity’s Dance World in de Staatsbaan in Adegem is het nieuwe dansjaar gestart. De coronamaatregelen zorgen er echter voor dat hun dansvrijheid sterk ingeperkt is. Met een optreden in het Sint-Annapark wilden zij aantonen dat zij toch kunnen dansen en de coronamaatregelen in acht nemen.

Zij vroegen en kregen de toestemming van het schepencollege om zaterdagnamiddag in het Sint-Annapark een demonstratie te geven van de jongste hype, de Jerusalema dance.

Hoewel er regelmatig regen viel waren er toch meer dan 50 leden naar het Sint-Annapark afgezakt om mee te dansen. Ook schepen van feestelijkheden Peter Van Hecke (Open VLD) voegde zich bij het dansend gezelschap. Tussen de vele toeschouwers die ook het fysiek afstand houden respecteerden troffen we burgemeester Bart Van Hulle. Net als schepen Van Hecke vond hij dat dit initiatief later voor herhaling vatbaar is.

Reacties gesloten